[O1] Skoda gaśnie - czemu jak ja leczyć.?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cezar262
    Classic
    • 2011
    • 35

Witaj.
    Ja przy Streamie miałem emulator z kartą 6 folderów po 99 utworów, ma też wejście na USB. jako, że zmieniłem radio to jest na sprzedaż LINK
    cezar262
  • fidodido
    Rider
    • 2010
    • 440

Pomogliście raz liczę że pomożecie i teraz.

Rok temu obroty wariowały i czasem auto gasło po wrzuceniu luzu podczas jazdy- tylko na gazie.
    Odwiedziłem wielu tzw. mechaników aż w końcu trafiłem na człowieka który wie co robi.
    wyregulował mi auto kazał jechać do gazownika aby dostosowali ustawienia instalacji gazowej do instalacji PB.
    Udało się ostatnie prawie 24 mies były błogie aż do momentu kiedy 2 mies temu padły mi wtryski gazu, skończyło się na regeneracji i kalibracji.
    Niestety po odebraniu auta problem z falowaniem obrotów, sporadycznym gaśnięciem powrócił.
    Mechanik owy sprawdził auto, byłem także u gazownika który już rozkłada ręce (gazownik to pracownik firmy AC) powiedział mi że od strony ostawień nie jest w stanie już nic wyczarować.?
    Czemu udało się rok temu nie udaje się teraz zaradzić powyższemu problemowi.
    W czym tkwi problem - jak go rozwiązać.?
    Dodam ze falowanie i sporadyczne gaśniecie auta występuje losowo,nie sposób ustalić powtarzalności.?
    POMOCY.?
    Auto: Skoda Octavia I
    Kolor: Srebrny
    Pojemność: 1,8T 20V
    Moc: 150KM
    Typ silnika: AGU
    Gaz: STAG-4

Komentarz

Pracuję...